Nybygg i Rana og Hemnes

Drømmebolig

Vurderer du å investere i en splitter ny bolig? Nettopp dette er vårt spesialfelt. Vi i Stenderverket har kompetansen til å transformere ubenyttede tomter til moderne hjem, skapt for familier som din.

 Din Hyttedrøm Realisert

Enten du drømmer om en enkel fjellhytte eller en luksuriøs sjøhytte for hele familien, har vi kompetansen til å bringe den til live. din hyttedrøm er kun et samarbeid unna.

Utendørs Møteplasser

Sommeren i Norge er uvurderlig. Med vår hjelp kan du forvandle uterommet ditt med flotte terrasser, balkonger eller verandaer. Inviter venner, nyt grillingen eller slapp av under solnedgangen på din skreddersydde uteplass.

Garasjer og Carporter

Uansett om du ønsker en enkel garasje, en dobbel med ekstra lagringsplass, eller en kombinasjon av garasje og carport, kan vi bygge den for deg. Mange valgmuligheter venter, tilpasset etter ditt behov.

Mindre Bygg med Stor Verdi

Fra uthus og naust til lysthus, vårt team håndterer alle typer mindre byggprosjekter med samme dedikasjon og kvalitet som større bygg.

Tegninger og Byggetillatelser

Din drømmebolig starter med riktig design. Vi har samarbeispartnere som kan hjelpe deg med å tegne din visjon, og hjelpe deg med nødvendige søknader til kommunen.

Ofte stilte spørsmål

 1. Hvor lang tid tar det vanligvis å bygge et nybygg med Stenderverket As?
  Vanligvis tar det mellom 6 til 12 måneder, avhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet.
 2. Hvorfor bør jeg velge Stenderverket As for mitt nybygg?
  Vi kombinerer kvalitet, erfaring, og en personlig tilnærming for å sikre at ditt prosjekt er i de beste hender.
 3. Hva er kostnaden for et nybygg?
  Kostnaden varierer basert på design, materialvalg og andre spesifikasjoner. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud.
 4. Hvordan kan jeg være sikker på kvaliteten av materialene dere bruker?
  Vi samarbeider kun med pålitelige leverandører og bruker materialer av høyeste kvalitet. I tillegg gir vi garantier for arbeidet vårt.