Stenderverket – Snekker Mo i Rana

Vår Historie og Grunnleggelse

Stenderverket ble grunnlagt i 2020 av to lidenskapelige mestere i faget, Aleksander og Marius. Disse to langvarige vennene har en samlet erfaring på over 20 år i bransjen og har etablert seg som en pålitelig og kompetent aktør innen tømrer- og snekkerarbeider.

Vårt Dyktige Team

Vårt dedikerte team består av erfarne byggmestere, dyktige fagbrevinnehavere og en lærling. Vi er stolte av å ha sammensatt et team som deler vår lidenskap og vårt fokus på å oppfylle dine behov.

Medlem av Byggmesterforbundet

Som medlem av Byggmesterforbundet er Stenderverket forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for kvalitet og profesjonalitet. Dette forsterker vår forpliktelse til å være en seriøs og pålitelig aktør i bransjen.

Kundetilfredshet og Kvalitet som Kjennetegner Oss

Vårt hovedfokus er kundetilfredshet og kvalitet i hvert prosjekt vi tar på oss. Vi er dedikert til å levere førsteklasses tjenester som oppfyller dine forventninger, enten det er tradisjonelle tømrerarbeider, snekkerarbeider, renovering eller andre prosjekter.

En Bredt Spekter av Tjenester

Stenderverket er din pålitelige partner for en rekke byggetjenester, fra mindre oppgraderinger til omfattende ombygginger. Vår ekspertise dekker hele spekteret av behov innen tømrer- og snekkerarbeider.

sjekk oss gjerne ut i sosiale medier, der vi ifra tid til annen deler bilder ifra ulike prosjekter.

https://www.facebook.com/Stenderverket

Kontakt Oss – Din Byggepartner

Vi er her for å hjelpe deg med å realisere dine byggeprosjekter. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan være din partner i å skape det du drømmer om.